Master Wallet AB är ett företag som är verksamt inom företagsprofilering. Kontakta oss vid mindre eller större volymer, speciallösningar, kundgåvor samt mycket, mycket annat.  

Ett litet företag - med stora möjligheter & förmånliga priser. Våra fasta kostnader är minimala vilket ger oss möjligheten att erbjuda låga priser, utan att tumma på kvaliten.

 

Thomas Andersson


070-799 28 08
info@masterwallet.se


De olika skinnen
 

Vi jobbar med olika sorters skinn. Allt från det mjuka lammnappa till det lite hårdare exklusiva Italienska skinnet. Det gemensamma är att de är miljövänligt vegetabiliskt garvade skinn där inget krom används. Oregelbundheter i skinnen är ett bevis på att det är äkta skinn i produkterna.

 

 

 

Svensktillverkade

Är det viktigt för er att ha närproducerade plånböcker?
Vi har fem olika modeller som går att få i skinn från Hjort, Älg, Ren och Kalvskinn. Dessa plånböcker är tillverkade i Sverige och tillverkas efter beställning. Varje modell går att få i valfritt skinn. Gå in i webbshoppen  och sedan till "Svensktillverkade" för att se produkterna.

Hittar ni inte det ni söker? 

Med vårt stora kontaktnät hjälper vi dig att ta fram det du söker. Har ni en produkt ni vill göra så hjälper vi er gärna att ta fram det ni söker. Klicka på "Kontakt" i menyn för att antingen maila eller ringa oss.